• QINGDAO PALING PAKETAN
  • RUMAH TEXTILE BAG
  • PRODUK PLASTIK
  • KAUNTUNGANNANA

    KAUNTUNGANNANA

    Pabrik kami tempatna di Qingdao, caket palabuhan sareng bandara, angkot anu saé.

  • SERVICE

    SERVICE

    Kami parantos nyayogikeun klien-jasa anu nyugemakeun dumasar kana tim anu alus, réspon gancang sareng téknologi canggih.

  • KAYU

    KAYU

    Kami teras mastikeun mariksa barang sateuacan pangiriman pikeun mastikeun yén urang nyayogikeun produk anu berkualitas tinggi.

Produk Produk

Qingdao Fully Packaging Co., Ltd. aya di Qingdao, anu ngahususkeun dina kantong pvc, kantong non anyaman, kantong jahit, kotak corrugated, kantong kertas, kotak kertas, kantong dicitak, kantong bentuk khusus, jsb.

Maca deui

Kadatangan Anyar