• КИНГДАО ЦЕЛО ПАКУВАINGЕ
 • ДОМА ТЕКСТИЛНА ТАГА
 • Пластични производи
 • ПРЕДЛОГ

  ПРЕДЛОГ

  Нашата фабрика лоцирана во Кингдао, близу до пристаништето и аеродромот, удобен превоз.

 • СЕРВИС

  СЕРВИС

  Ние им доставуваме на клиентите задоволителни услуги засновани на одличен тим, брза реакција и напредна технологија.

 • КВАЛИТЕТ

  КВАЛИТЕТ

  Ние секогаш строго ја проверуваме стоката пред породувањето за да обезбедиме снабдување на производи со висок квалитет.

Избрани производи

Кингдао комплетно пакување копродукции, Рибар се наоѓа во Кингдао, која е специјализирана во ПВЦ торба, неткаен торба, торба за шиење, брановидни кутии, хартиена кеса, хартиена кутија, печатена торба, торба за специјална форма, итн.

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања