• QINGDAO PALING PAKET
  • TEXTILE BAGAY
  • PRODUK PLASTIK
  • TAMBAHAN

    TAMBAHAN

    Pabrik kita sing ana ing Qingdao, cedhak karo plabuhan lan bandara, transportasi sing trep.

  • LAYANAN

    LAYANAN

    Kita wis nyediakake klien kanthi layanan marem adhedhasar tim sing apik, respon cepet lan teknologi canggih.

  • Kualitas

    Kualitas

    Kita mesthi tegas mriksa barang-barang sadurunge kiriman supaya njamin produk sing berkualitas tinggi.

Produk Produk

Qingdao Fully Packaging Co, Ltd dumunung ing Qingdao, sing duwe spesialis ing kantong pvc, tas sing ora dirajut, tas jahit, kothak corrugated, tas kertas, kothak kertas, tas cetak, tas form khusus, lsp.

Waca Luwih

Kedatangan Anyar